Telefoon reparatie

Vervelend dat jouw telefoon kapot is. Gelukkig hoef je niet direct een nieuwe te kopen. In veel gevallen is het nog prima te repareren. Of het nou gaat om een kapot scherm, een kapotte home button of is ie heel langzaam? Wij zijn goed in telefoon reparatie en staan voor je klaar. Het maakt niet uit van welk merk, wij repareren het meestal binnen 24 uur. Kom gewoon even langs of neem contact op, dan helpen we je graag.

Wij bieden o.a. de volgende services aan:

Schermreparaties, Laadconnectoren, Behuizingen repareren, Accu’s vervangen, Software installaties, Waterschade, Schaderapporten, Data overzetten.

Originele onderdelen

Klaar in 24 uur

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

WIJ REPAREREN O.A. DE VOLGENDE MERKEN:
Je smartphone laten repareren in Eindhoven

Wanneer jouw telefoon kapot is en je woont of bent in de buurt van Eindhoven, dan kun je bij ons terecht voor de reparatie. Wij zitten namelijk in de wijk Strijp aan de Frederiklaan 108. Dit is op loopafstand van het station.

Telefoon scherm vervangen

Heb je je telefoon weer eens laten vallen? Balen zeg. Gelukkig is de oplossing simpel, je kunt gewoon een nieuw schermpje laten plaatsen. De kosten hiervan variëren per merk en model. Je kunt hiervoor het beste even bellen of langskomen. We raden je wel aan om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Door de barsten in je scherm kan vocht namelijk gemakkelijk binnendringen, en dit wil je niet.

Schaderapport voor je mobiel

Heb jij een schaderapport nodig voor de verzekering van je mobiele telefoon? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt gewoon even bij ons binnenlopen, dan zullen we er direct eentje voor je opstellen.

Telefoon accu vervangen

Helaas gaan de accu’s van telefoons niet voor altijd mee. Je merkt dit vooral aan hoe snel de accu leeg loopt. Wanneer je meerdere malen per dag je smartphone moet opladen is het wellicht tijd voor een nieuwe batterij. Dit is helemaal niet zo duur en scheelt je hoop ellende. De meeste accu’s hebben wij wel op voorraad, dus kom gewoon even langs, dan helpen we je graag.

Telefoon moederbord reparatie

Het komt wel eens voor dat er een bepaalde functie van de toestel niet meer werkt.
Bijv. wifi of je hebt geen netwerk, accu snel leeg, waterschade, geen geluid meer.
Dit kan aan een chip liggen op het moederbord. In heel veel gevallen kunnen we dit gewoon repareren.

OF KOM GEWOON EVEN LANGS
Frederiklaan 108 - 5616 NK - Eindhoven
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
Gesloten
KvK: 88997847
BTW: NL864848468B01
IBAN: NL49ABNA0118836900
×