iMac reparatie

Vervelend dat jouw iMac kapot is. Gelukkig hoef je niet direct een nieuwe te kopen. In veel gevallen is het nog prima te repareren. Of het nou gaat om een kapot moederbord, een virus verwijderen of is ie heel langzaam? Wij zijn goed in iMac reparatie en staan voor je klaar. Het maakt niet uit welk model, wij repareren het meestal binnen 24 uur. Kom gewoon even langs of neem contact op, dan helpen we je graag.

Wij bieden o.a. de volgende services aan:

Software installaties, Virus verwijderen, Moederbord reparaties, Videokaart reparaties, Upgrade naar SSD, Data overzetten, Hardware en Software problemen.

Bel ons voor advies of een vrijblijvende prijsopgave of kom langs zodat we je direct kunnen helpen.

Originele onderdelen

Klaar in 24 uur

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

WIJ REPAREREN OOK DE VOLGENDE MERKEN:

Samsung computer

Reparatie van iMac in Eindhoven

Balen zeg, dat je iMac niet meer werkt. Gelukkig kunnen wij je in veel gevallen nog helpen met de reparatie ervan. Woon of ben je in buurt van Eindhoven? Dan kun je gewoon zonder afspraak even langskomen. Wij zijn gevestigd aan de Frederiklaan 108, dit ligt in Strijp

iMac scherm stuk?

Is het scherm van je iMac kapot? Dat is vervelend, maar vaak niet heel prijzig om te laten repareren. Als je laptop nog redelijk nieuw is, is dit de moeite zeker waard. Benieuwd wat het jou gaat kosten? Bel dan even of kom langs.

iMac Harddisk vervangen voor SSD

Wil je dat je computer hardware wat sneller wordt? Dan kun je je oude harddisks laten vervangen door de 10x snellere SSD gebaseerd op flashgeheugen

iMac interne reiniging. Belangrijk!

Het is belangerijk dat je je iMac geregeld een keer laat schoonmaken. Het is een compleet systeem en uit ervaring blijkt dat er veel stof in gaat zitten. Gevolgen van een vervuilde iMac zijn dat de iMac heel warm wordt, kortsluiting intern kan veroorzaken en dat er bepaalde chips niet meer werken om dat ze smelten door de hitte.

iMac  software installatie of opschonen

Is je iMac super traag? Vaak komt dit doordat er veel overbodige bestanden op staan. Maar het kan ook komen door een virus of verouderde drivers. Wat het ook is, wij kunnen je helpen met het opschonen zodat hij weer een stuk sneller wordt. We kunnen de iMac ook opnieuw installeren met behoud van uw oude data.

iMac videokaart / videochip reparatie

Heb je geen beeld of streept je beeld dan is meestal de videochip het probleem bij iMac. Dit is te repareren, ook als je alleen maar wit beeld hebt.

iMac moederbord reparatie

Doet je iMac het niet dan kan het zijn dat je moederbord defect is. In de meeste gevallen kunnen wij dit repareren. Vraag naar de mogelijkheden.

OF KOM GEWOON EVEN LANGS

Frederiklaan 108 - 5616 NK - Eindhoven

OPENINGSTIJDEN

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10.00 – 18.00
10.00 – 18.00
10.00 – 18.00
10.00 – 18.00
10.00 – 18.00
10.00 – 17.00
Gesloten
KvK: 66865786 
BTW: NL190264330.B02 
IBAN: NL22RABO0320813967