Samsung telefoon reparatie

Vervelend dat jouw Samsung telefoon kapot is. Gelukkig hoef je niet direct een nieuwe te kopen. In veel gevallen is het nog prima te repareren. Of het nou gaat om een kapot scherm, een kapotte home button of is ie heel langzaam? Wij zijn goed in Samsung reparatie en staan voor je klaar. Het maakt niet uit van welk merk, wij repareren het meestal binnen 24 uur. Kom gewoon even langs of neem contact op, dan helpen we je graag.

Wij bieden o.a. de volgende services aan:

Schermreparaties, Laadconnectoren, Behuizingen repareren, Accu’s vervangen, Software installaties, Waterschade, Schaderapporten, Data overzetten.

Originele onderdelen

Klaar in 24 uur

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

Reparatie van Samsung in Eindhoven

Balen zeg, dat je Samsung telefoon niet meer werkt. Gelukkig kunnen wij je in veel gevallen nog helpen met de reparatie ervan. Woon of ben je in de buurt van Eindhoven? Dan kun je gewoon zonder afspraak even langskomen. Wij zijn gevestigd aan de Frederiklaan 108, dit ligt in Strijp.

Samsung scherm stuk?

Is het scherm van je Samsung telefoon kapot? Dat is vervelend, maar vaak niet heel prijzig. Bel ons of kom even langs in de winkel.

Samsung Waterschade

Wanneer er een glas drinken over je Samsung telefoon is gevallen, hoeft dit niet perse einde verhaal te betekenen. Waterschade valt namelijk soms nog te maken. Je kunt hiervoor het beste even langskomen bij de winkel, dan kunnen we hem direct even open halen. Vervolgens kunnen we je precies vertellen waar je aan toe bent.

Samsung telefoon accu vervangen

Helaas gaan de accu’s van telefoons niet voor altijd mee. Je merkt dit vooral aan hoe snel de accu leeg loopt. Wanneer je meerdere malen per dag je smartphone moet opladen is het wellicht tijd voor een nieuwe batterij. Dit is helemaal niet zo duur en scheelt je hoop ellende. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het aan de oplaad connector ligt. De meeste accu’s en connectoren hebben wij wel op voorraad, dus kom gewoon even langs dan helpen we je graag.

Samsung telefoon moederbord reparatie

Het komt wel eens voor dat er een bepaalde functie van het toestel niet meer werkt.
Bijvoorbeeld wifi of je hebt geen netwerk, accu snel leeg, waterschade, geen geluid meer. Dit kan aan een chip liggen op het moederbord. In heel veel gevallen kunnen we dit gewoon repareren.

OF KOM GEWOON EVEN LANGS
Frederiklaan 108 - 5616 NK - Eindhoven
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
Gesloten
KvK: 88997847
BTW: NL864848468B01
IBAN: NL49ABNA0118836900
WIJ REPAREREN O.A. DE VOLGENDE MERKEN:

Stel uw vraag hier en krijg snel antwoord!

×