iPad reparatie

Vervelend dat jouw iPad kapot is. Gelukkig hoef je niet direct een nieuwe te kopen. In veel gevallen is het nog prima te repareren. Of het nou gaat om een kapot scherm, een kapotte knop of is ie opeens heel langzaam? Wij zijn goed in iPad reparatie en staan voor je klaar. Het maakt niet uit welk model, wij repareren het meestal binnen 24 uur. Kom gewoon even langs of neem contact op, dan helpen we je graag.

Wij bieden o.a. de volgende services aan:

Schermreparaties, Laadconnectoren, Behuizingen repareren, Accu’s vervangen, Software installaties, Data overzetten.

Bel ons voor advies of een vrijblijvende prijsopgave of kom langs zodat we je direct kunnen helpen.

Originele onderdelen

Klaar in 24 uur

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

WIJ REPAREREN OOK DE VOLGENDE MERKEN:
Reparatie van iPad in Eindhoven

Balen zeg, dat je iPad niet meer werkt. Gelukkig kunnen wij je in veel gevallen nog helpen met de reparatie ervan. Woon of ben je in buurt van Eindhoven? Dan kun je gewoon zonder afspraak even langskomen. Wij zijn gevestigd aan de Frederiklaan 108, dit ligt in Strijp

iPad scherm stuk?

Is het scherm van je iPad kapot? Dat is vervelend, maar vaak niet heel prijzig om te laten repareren. Bij een iPad is dit altijd wel de moeite waard om hem te laten repareren. Dus heeft u een kapotte scherm? Bel ons of komen even langs.

iPad waterschade

Wanneer er een glas drinken over je iPad gevallen is, hoeft dit niet perse einde verhaal te betekenen. Want ook waterschade valt soms nog te maken. Je kunt hiervoor het beste even langskomen bij de winkel, dan kunnen we hem direct open schroeven. Vervolgens kunnen we je precies vertellen waar je aan toe bent.

Laadt je iPad niet meer op?

Het kan zijn dat je iPad niet meer oplaadt, waardoor hij op een gegeven moment niet meer aangaat omdat de accu leeg is. Vaak denken mensen dat het apparaat kapot is, maar dit is natuurlijk niet het geval. Het kan zijn dat de accu niet meer naar behoren werkt, maar ook het oplaadpunt kan kapot. Als je niet zeker weet wat er mis is, kun je het beste even langskomen. We kijken er graag naar zodat we je kunnen vertellen waar je aan toe bent.

Moederbord reparatie

Het komt wel eens voor dat er een bepaalde functie van de toestel niet meer werkt.
Bijvoorbeeld wifi of je hebt geen netwerk, accu snel leeg, waterschade, geen geluid meer. Dit kan aan een chip liggen op het moederbord. In heel veel gevallen kunnen we dit gewoon repareren.

OF KOM GEWOON EVEN LANGS
Frederiklaan 108 - 5616 NK - Eindhoven
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
Gesloten
KvK: 88997847
BTW: NL864848468B01
IBAN: NL49ABNA0118836900
×