MacBook Reparatie

Scherm reparatie

Toetsenbord reparatie

Accu vervangen

Moederbord reparatie

Videokaart reparatie

Virus verwijderen

SSD Upgrade

 Software installatie

 Data overzetten

Behuizing reparatie

Originele onderdelen

Klaar in 24 uur

Jarenlange ervaring

Scherpe tarieven

Reparatie van MacBook in Eindhoven

Balen zeg, dat je MacBook niet meer werkt. Gelukkig kunnen wij je in veel gevallen nog helpen met de reparatie ervan. Woon of ben je in buurt van Eindhoven? Dan kun je gewoon zonder afspraak even langskomen. Wij zijn gevestigd aan de Frederiklaan 108, dit ligt in Strijp

MacBook scherm stuk?

Is het scherm van je Macbook kapot? Dat is vervelend, maar vaak niet heel prijzig om te laten repareren. Als je laptop nog redelijk nieuw is, is dit de moeite zeker waard. Het fijne is dat veel merken “standaard” schermen gebruiken en deze dus niet zo duur zijn. Benieuwd wat het jou gaat kosten? Bel dan even of kom langs.

Wil je dat je computer hardware wat sneller wordt? Dan kun je je oude harddisks laten vervangen door de 10x snellere SSD gebaseerd op flashgeheugen

Toetsenbord van MacBook vervangen

Doen sommige toetsen het niet meer of heb je waterschade opgelopen door wat drinken? Geen probleem. Wij kunnen dit in de meeste gevallen nog prima repareren. Zo kunnen we de toetsen los maken en kijken wat de schade is en zo mogelijk direct maken.

MacBook software installatie of opschonen

Is je MacBook super traag? Vaak komt dit doordat er veel overbodige bestanden op staan. Maar het kan ook komen door een virus of verouderde drivers. Wat het ook is, wij kunnen je helpen met het opschonen zodat hij weer een stuk sneller wordt. We kunnen de MacBook ook opnieuw installeren met behoud van uw oude data.

Laad je MacBook niet meer?

Het komt wel eens voor dat je MacBook in eens niet meer laad. Dit kan de accu, oplaadconnector of de oplader zijn. Al deze zaken kunnen we na meten en eventueel repareren of vervangen.

Macbook moederbord reparatie

Doet je laptop het niet dan kan het zijn dat je moederbord defect is. In de meeste gevallen kunnen wij dit repareren. Vraag naar de mogelijkheden.

Macbook vochtschade reparatie

Heb je vochtschade veroorzaakt door per ongeluk iets vloeibaars over je macbook te
laten vallen. Geen paniek!! In 95% van de gevallen kunnen wij dit behandelen en anders door middel van een reparatie je macbook weer aan de praat krijgen.

Macbook videokaart / videochip reparatie

Heb je geen beeld of streept je beeld dan is meestal de videochip het probleem bij MacBooks. Dit is te repareren, ook als je alleen maar wit beeld hebt.

OF KOM GEWOON EVEN LANGS
Frederiklaan 108 - 5616 NK - Eindhoven
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
10.00 – 17.00
Gesloten
KvK: 88997847
BTW: NL864848468B01
IBAN: NL49ABNA0118836900
WIJ REPAREREN OOK DE VOLGENDE MERKEN:

Stel uw vraag hier en krijg snel antwoord!

×